vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie, van baal kozijntechniek, Aluminium Verandas

Overkapping van glas

Een overkapping van glas op uw terras kunt u laten realiseren door uw verandaspecialist Van Baal Kozijntechniek. Door deze overkapping creëert u een veranda, waardoor u langer van het buitenleven kunt genieten! U kunt dan ook buiten zitten wanneer het regent. Uw tuinmeubels en kussen kunnen altijd buiten blijven, zonder nat te worden!

Veranda van zeven meter breed!
Door middel van een extra sterke goot kunnen we een overkapping van glas van zeven meter breed plaatsen met maar twee standaards, die aan het uiteinde geplaatst worden. Deze veranda is uiteraard van top kwaliteit en gemaakt van hoogwaardig aluminium. U kunt de overkapping van glas samen stellen naar eigen smaak. U kunt kiezen voor verschillende soorten lak van het aluminium, een vlakke, ronde of klassieke sierlijst van de goot en verschillende dakplaten zoals de ‘helder opaal solar control’ of de ‘helder mat solar control’.

Aanbiedingen
Kijk voor de actuele aanbiedingen van verandadaken op de actie pagina. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Uiteraard kunt u ook verder kijken op de volgende pagina’s:

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.