Aluminium veranda | Van Baal Kozijntechniek Helmond

Wij zijn de veranda's specialist van Helmond e.o. Wij leveren en plaatsen aluminium veranda 's in alle maten. Of een Veranda Douglas van mooi Douglas hout.

Een aluminium veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder futctioneel. buiten leven is het mooiste wat er is. Het weer laat dit echter niet altijd toe. Zo is een aluminium veranda de ideale oplossing om het terrasseizoen te verlengen. Niet alleen maar buiten zitten als het droog is, u kunt nu ook buiten zitten als het regent. U hebt tevens een ruimte waar u uw tuinmeubels en kussens overdekt kunt laten staan. In tijden dat het regent hebt u bij thuiskomst altijd een droge overgang naar binnen. 

Een ander voordeel is dat uw kozijnen minder onderhoud nodig hebben en uw ramen minder snel vies zullen worden, doordat de regen wordt opgevangen door de aluminium veranda. De aluminum veranda is eenvoudig uit te breiden tot een tuinkamer door het plaatsen van een glazen schuifwand (zie hiervoor ons tabblad glazen schuifwanden)

Wij leveren onze aluminium veranda's in alle maten en kleuren. In onze showroom in Helmond kunt altijd vrijblijvend komen kijken naar de uitgebreide mogelijkheden met onze aluminium veranda's. Indien u liever wilt genieten van een Veranda Douglas van 100% Douglas hout, bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Door onze unieke profielen onderscheiden wij ons van de overige aangeboden systemen en leveren een zéér hoogwaardige aluminium veranda met 10 jaar garantie op het aluminium en de dakplaten.

In de meeste gevallen kan een veranda tegenwoordig vergunningsvrij worden geplaatst (Kijk hiervoor op de site van uw eigen gemeente) 

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.