Kunststof kozijnen plaatsen Helmond | Van Baal Kozijntechniek Helmond

Op zoek naar Kunststof Kozijnen? Wij kunnen de mooiste Kunststof kozijnen plaatsen in Helmond e.o. Informeer naar onze Kunststof Kozijnen Prijzen.

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden voor ieder type huis het geschikte kunststof kozijn. Al onze kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn standaard voorzien van HR++ glas. Kozijnen worden in Nederland geproduceerd en zijn van TOP-kwaliteit

Waarom kunststof kozijnen? 

Kunststof kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, en inbraak werend. U kunt uw woning de gewenste uitstraling geven door voor een vlak of verdiept profiel te kiezen. U heeft de keuze ui diverse profielen. Kunststof kozijnen zijn in een gladde uitvoering te verkrijgen in de kleuren Créme (Ral 9001) en wit (Ral 9016). Naast een gladde uitvoering is ook houtnerfstructuur mogelijk en een mat gespoten structuur, deze zijn er in vele verschillende RAL kleuren. Kunststof kozijnen zijn standaard uitgevoerd met diagonalen hoekverbindingen. Door speciale technieken zijn tegenwoordig ook retro (rechte) hoekverbindingen mogelijk. Met deze retro hoekverbindingen en een houtnerfstructuur zijn de kunststof kozijnen haast niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.

Ideeën opdoen?

Wij komen geheel vrijblijvend bij u aan huis. Middels monster materiaal en voorbeeld hoeken kunnen wij u de verschillende profielen, hoekverbindingen, uitvoeringen en kleuren ook bij u thuis laten zien.

Download hieronder onze brochure voor de types kozijnen van:

Veka Softline

Veka Softline Retro

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.