06-2057 2020

info@vanbaalkozijntechniek.nl

Insectenwering

Insectenwering bij

Van Baal Kozijntechniek!

Horren plaatsen
horren bij van baal kozijntechniek

Die zoemende muggen en vliegen ook zo beu! Lekker uw ramen open dag en nacht. Dan heeft van Baal Kozijntechniek de perfecte oplossing. 

Inklem hor?

Een inklem of inzet hor zijn een ideale oplossing om muggen en vliegen buiten te houden. Nog een pluspunt is dat de inklemhor 24 uur per dag, 7 dagen per week, het gehele jaar kan blijven zitten. De inklemhor wordt aan de binnen zijde in het raam geklikt dus bij het zemen van uw ramen met één handeling eruit te halen en weer terug te plaatsen.

Van Baal Kozijntechniek levert de inklemhor op maat in de gewenste kleur en laat de inklemhor plaatsen. Indien u de hor neemt in de kleur gelijkend aan uw kozijn is deze nagenoeg niet zichtbaar.

Wij leveren de inklemhor voor een vaste prijs van maar € 70,- per stuk inclusief BTW. In de meeste RAL kleuren verkrijgbaar. Indien u een andere kleur wenst dient de prijs opgevraagd te worden.

Deze prijs is voor nagenoeg alle maatvoeringen. Enkel kan de prijs afwijken bij extreem grote oppervlaktes waar een dubbele stijl gemonteerd moet worden voor de stevigheid.

De inklemhor wordt bij u thuis ingemeten door één van onze medewerkers en binnen maximaal 3 weken geleverd en geplaatst.

Plissé Hordeur

Een plissé hordeur is een innovatief ontwerp. De hordeur heeft als opvallende eigenschap dat het hor gaas niet oprolt maar opvouwt. Door het plisseren zit er meer gaas in de breedte, dit is minder kwetsbaar en de hor kan op iedere gewenste stand blijven staan.

De hordeur heeft een kunststof kettingschakel die wordt geleid door een aluminium boven profiel en loopt over een kunststof dorpel van 4 mm. Deze ketting verdwijnt bij het inschuiven van de deur in de achterzijde van de aluminium cassette.

De hordeur is een kwaliteitsproduct geschikt voor ramen en deuren, zowel binnen als buitenmontage en in de wintermaanden eenvoudig uitneembaar.

Plissé hordeuren zijn ook in de diverse RAL kleuren leverbaar. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De hordeur is makkelijk zelf te monteren maar deze kan natuurlijk ook door ons geplaatst worden. Indien wij de plissé hordeur komen monteren zal deze ook door ons worden ingemeten.

Vragen? Vul hier uw gegevens in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

inzethorren of plissehor bij van baal kozijntechniek

Horren bij van Baal Kozijntechniek

Bescherm uw huis tegen insectenplagen zonder concessies te doen aan het uitzicht of de ventilatie. Neem vandaag nog contact op met Baal Kozijntechniek en ontdek hoe onze horren uw leefruimte kunnen verbeteren. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een comfortabeler en insectenvrij huis.