06-2057 2020

info@vanbaalkozijntechniek.nl

Kunststof kozijnen op maat, dakkapel plaatsen of een mooie overkapping?

Verbaas uzelf over onze uitgebreide maatwerkmogelijkheden.
Met meer dan 23 jaar ervaring onderscheidt Van Baal Kozijntechniek onderscheidt door excellentie in kwaliteit en uitstraling.

Wegens vakantie gesloten van vrijdag 19 juli t/m maandag 12 augustus 2024

 

LEES MEER OVER ONZE SERVICE

Kunststof Kozijnen Op Maat

Bij Van Baal Kozijntechniek uit Helmond leveren en plaatsen we hoogwaardige kunststof kozijnen die perfect bij uw woning passen. Tevens leveren wij ook aan bouwbedrijven. Onze vakmensen werken met passie en precisie om uw droomhuis te realiseren. Ontdek de mogelijkheden en laat ons uw project naar een hoger niveau tillen.

Aluminium & Douglas veranda's

Bij elke veranda die wij leveren en plaatsen, creëren wij een unieke buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. Van Baal Kozijntechniek uit Helmond staat garant voor vakmanschap en kwaliteit. Wij streven naar duurzaamheid en zorgen ervoor dat jouw veranda perfect past bij jouw wensen en de stijl van jouw huis.

 

Dakkapellen met Vakkundigheid

Als het gaat om dakkapellen, is er niemand beter dan Van Baal Kozijntechniek uit Helmond. Wij kunnen uw oude dakkapel renoveren of een nieuwe plaatsen. Onze dakkapellen worden op maat gebouwd op locatie (ambachtelijke bouw), dus geen Pre-fab. Met jarenlange ervaring en een toewijding aan uitmuntendheid, zorgen we ervoor dat elke dakkapel die we creëren een meesterwerk is.

Stijlvolle Glazen Schuifwanden

Bij Van Baal Kozijntechniek uit Helmond hebben we een passie voor het creëren van een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Onze glazen schuifwanden voor veranda’s en overkappingen bieden de perfecte oplossing om het buitenleven naar binnen te halen. Met onze hoogwaardige kozijnen en professionele plaatsing zorgen wij ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van een prachtige en functionele buitenruimte.

Van Baal Kozijntechniek maatwerk kunststof kozijnen, aluminium en Douglas veranda’s en dakkappellen

Van Baal Kozijntechniek is dé specialist in het leveren van maatwerk oplossingen voor kunststof kozijnen, veranda’s en dakkappelen. Met een oog voor detail en een passie voor vakmanschap, biedt ons bedrijf hoogwaardige producten die perfect aansluiten bij uw wensen en de architectuur van uw woning.

Daarom Van Baal kozijntechniek

Vragen? Vul hier uw gegevens in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Beste prijs-kwaliteits garantie

Ontdek de ultieme balans tussen prijs en kwaliteit bij ons. Wij garanderen u de beste producten tegen de meest concurrerende prijzen. Uw tevredenheid, onze garantie.

Stipte levertijd

Stipte levertijd en goede communicatie zijn kernwaarden in onze dienstverlening. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project, van het eerste advies tot en met de installatie. Uw wensen en behoeften staan hierbij centraal. 

23 jaar ervaring

Met 23 jaar ervaring in kunststof kozijnen, veranda’s en dakkapellen, bieden wij een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit en prijs. Uw huis verdient het beste, en dat is precies wat wij leveren.

10 jaar garantie

Wij leveren hoogwaardige kunststof kozijnen, veranda’s en dakkapellen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Wij staan voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Daarom bieden wij maar liefst 10 jaar garantie op al onze producten.

Van Baal kozijntechniek kunstof kozijnen
van baal kozijntechniek

Kunststof kozijnen, dakkapellen en veranda’s Van Baal kozijntechniek Helmond

Van Baal Kozijntechniek specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte houten veranda’s en overkappingen voor terrassen, maar ook zeer solide en zicht verruimende dakkapellen. Het ontwerp wordt zorgvuldig afgestemd op de architectuur van uw huis, waardoor u nog meer kunt genieten van uw woning met de toevoeging van een prachtige houten veranda of terrasoverkapping.

Vakbekwaamheid
Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring bezitten onze medewerkers de vaardigheid om uiterst precies en hoogwaardig werk te verrichten. Wij beheren het gehele proces, van ontwerp en planning tot constructie, inclusief fundering en complexe dakstructuren en timmerwerk. We stellen uw wensen voorop en bespreken daarom alle stappen zorgvuldig met u.

We gebruiken alleen de beste, duurzame materialen en de meest geavanceerde glassoorten, die een lange levensduur garanderen. Daarom bieden we ook een garantie van 10 jaar op de constructie en waterdichtheid.

We komen met plezier bij u thuis om een gratis offerte te verstrekken.

Onze meest populaire producten

Kunststof kozijnen

Dakkapel

veranda douglas van baal kozijntehniek

Overkapping

Glazen Schuifwanden bij van Baal Kozijntechniek

Glazen schuifwanden

horren bij van baal kozijntechniek

Insectenwering

Van Baal Kozijnen dé specialist in kunststof kozijnen, veranda’s, dakkapellen, tuinkamers en overkappingen

Volg ons op Facebook

Uw woning krijgt een nieuwe dimensie en aantrekkelijkheid met een houten veranda. Of het nu een klassieke of moderne bouwstijl betreft, aangepaste serres of overkappingen verrijken uw huis met een subtiele elegantie, en voegen daarmee extra waarde toe.

Kwaliteit en Vakmanschap

Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap centraal. Wij gebruiken alleen materialen waar wij 100% achterstaan. Uw tevredenheid voor nu en in de toekomst vinden wij het belangrijkste!

Eigen montage team

Ons eigen montage team staat garant voor vakmanschap en precisie. Met een uitgebreide ervaring en expertise in installatie, zorgen zij ervoor dat elk product perfect wordt gemonteerd.

Gratis meetservice

Wij begrijpen dat elk project uniek is, en daarom bieden we een gratis meetservice aan. Onze vakmensen komen bij u langs om de exacte maten op te nemen, zodat alles perfect past.

Snel geplaatst

Bij ons hoeft u niet lang te wachten. Onze efficiënte processen en ervaren montageteam zorgen ervoor dat alles snel wordt geplaatst. We begrijpen dat tijd waardevol is, dus we richten ons op een vlotte en vakkundige installatie, zonder in te leveren op kwaliteit.