Veranda

Onze veranda’s zijn leverbaar in de kleuren Ral 9001 crème wit, Ral 9016 wit en Ral 7016 structuurlak antraciet. De veranda is standaard uitgevoerd met een vlakke goot en polycarbonaat dakplaten opaal of helder (naar keuze). Een ronde of klassieke gootkap en andere dakplaten behoren ook tot de mogelijkheden. In een van de staanders wordt de hemelwaterafvoer geïntegreerd.

Nieuw in ons assortiment:
Vanaf 15 mei 2014 in ons assortiment een budgetveranda Deponti veranda Nebbiolo afmeting 4,00 breed x 2,50 diep leverbaar nu al vanaf €1450,=. Genoemd bedrag is inclusief BTW.

Betreft een aluminium veranda in de kleur RAL 9001 of RAL 7024 voorzien van een ronde goot en vierkante staanders. Polycarbonaat platen in opaal of helder. Inclusief betonpoeren en montage.

U heeft al een complete veranda staan vanaf € 1450,=.

Voor meer info informeer geheel vrijblijvend middels onze aanvraagformulier. Wij sturen u dan zsm een passende offerte toe of maken met u indien gewenst een afspraak bij u aan huis.

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.