vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie, van baal kozijntechniek, Aluminium Verandas

Screens

U hebt bij ons de keuze uit een standaard screen en een ZIP-screen. Het voordeel van de ZIP-screen is dat deze windvast is. Beide kunnen wij leveren met 3 verschillende kastvormen, namelijk rond, recht en afgeschuind. De kast is in diverse RAL-kleuren te verkrijgen.

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen.

Kijk voor meer informatie op de website of vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 06-20572020

Neem vrijblijvend contact met op ons op.

De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk, maar hierin is de keuze beperkter

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele (lint, stang) of electrische toepassingen.
Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, wat minder bekabeling met zich meebrengt.

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.