random5
random4
random2
random3
random1
hls-kozijnen

Ramen en kozijnen

Uw specialist voor ramen en kozijnen is Van Baal Kozijntechniek. We hebben een ruime keuze aan passende kozijnen voor ieder type woning. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit kunststof of hardhouten kozijnen. Deze zijn standaard wit gegrond met een dichtheid van minimaal 80 mu. Alle ramen zijn standaard voorzien van HR ++ glas.

Wie zijn wij?
Van Baal Kozijntechniek is sinds 1993 actief in het plaatsen van ramen en kozijnen. U kunt bij ons terecht op alle gebieden met betrekking tot timmerwerken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van kozijnen, dakkapellen, verandadaken, maar ook voor bijvoorbeeld het aftimmeren van uw zolder.

Contact
Mocht u nog onbeantwoorde vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen voor al uw wensen een offerte op maat maken, zoals voor het plaatsen van ramen en kozijnen. 

Uiteraard kunt u ook verder kijken op de volgende pagina’s:

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.