random5
random4
random2
random3
random1
hls-kozijnen

Overkappingen

Van Baal Kozijntechniek maakt en plaatst terras overkappingen op maat! Omdat buiten leven het mooiste is wat er is, maar ons klimaat dat helaas niet altijd toe laat. Een veranda is dan de ideale oplossing. U kunt fijn buiten zitten, ook als het regent zit u droog! Tuinmeubels en kussens kunnen altijd buiten blijven staan, geen paniek als het gaat regenen en u niet thuis bent om alles binnen te halen! Alles staat droog.

Nieuwe mogelijkheden
Door een vernieuwde methode kunnen we nu ook terras overkappingen van zeven meter breed plaatsen met maar twee standaards, op elk uiteinde van de goot. Hierdoor hebt u geen last meer van een paal in het midden die uw uitzicht belemmert. U kiest een veranda die het beste past bij uw huis en tuin. U kunt namelijk de coating, sierlijst van de goot en de dakplaten zelf uitkiezen.

Voor aanbiedingen van terras overkappingen kunt u terecht op de aanbiedingen en acties pagina. Kijk voor voorbeelden in het foto album.

Meer informatie
Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Uiteraard kunt u ook verder kijken op de volgende pagina’s:

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.