vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie, van baal kozijntechniek, Aluminium Verandas

Kunststof Kozijnen

Waarom kunststof kozijnen? 

Kunststof is duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend en brandveilig. U kunt uw woning de gewenste uitstraling geven door voor een vlak of verdiept profiel te kiezen. Binnen het verdiept profiel hebt u bij ons nog de keuze uit 3 verschillende profielen. Door op de foto’s onderaan deze pagina te klikken ziet u een voorbeeld van het gekozen profiel. Kunststof is in een gladde uitvoering te verkrijgen in de kleuren crème (Ral 9001) en wit (Ral 9016). Naast een gladde uitvoering is ook een houtnerfstructuur mogelijk. 

Kozijnen met een houtnerfstructuur zijn er in vele verschillende kleuren. Kozijnen zijn standaard uitgevoerd met diagonale hoekverbindingen. Door speciale technieken zijn tegenwoordig ook vintage (rechte) hoekverbindingen mogelijk. Met deze vintage hoekverbindingen en een houtnerfstructuur zijn de kunststof kozijnen haast niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.
Ideeën opdoen?

Wij komen geheel vrijblijvend bij u aan huis. Middels monster materiaal en voorbeeld hoeken kunnen wij u de verschillende profielen, hoekverbindingen, uitvoeringen en kleuren laten zien.

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.