random5
random4
random2
random3
random1
hls-kozijnen

Aluminium rolluiken

Aluminium rolluiken van Van Baal Kozijntechniek zijn ideaal tegen het weren van zonlicht, waardoor de kamer donker blijft wanneer u dat wenst. Daarnaast biedt een rolluik extra veiligheid, waarborgt uw privacy en heeft een inbraak vertragende werking.

Voordelen
De aluminium rolluiken van Van Baal Kozijntechniek hebben voordelige isolerende eigenschappen. Warmte en kou wordt tegengehouden, waardoor u bespaart op uw energierekening. Tevens houdt een rolluik ook geluiden binnen of juist buiten! De rolluiken zijn voorzien van aluminium lamellen, met een keuze uit drie verschillende kastvormen: rond, recht en afgeschuind. De lamellen en de kast zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie
Alle rolluiken van Van Baal Kozijntechniek voldoen aan de kwaliteitsverwachting en bieden gegarandeerd een lange levensduur. Voor meer informatie over de aluminium rolluikendakkapellenverandadaken of een van onze andere producten kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. U kunt ook een offerte op maat aanvragen.

Uiteraard kunt u ook verder kijken op de volgende pagina’s:

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.