vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie
vanbaalkozijntechniek, Algemene informatie, van baal kozijntechniek, Aluminium Verandas

Algemene Informatie over dakkapellen 

Hier heeft u wat algemene informatie. Wilt extra leefruimte in uw huis dan is een dakkapel de perfecte oplossing. Bij ons geen prefab dakkapellen, maar dakkapellen volgens traditionele bouw. Dit wil zeggen dat de dakkapel ter plekke wordt gemaakt. Afhankelijk van de grootte van de dakkapel zijn wij hier 1 tot 2 dagen mee bezig. De dakkapel wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd. Dit kan een volledig onderhoudsarm dakkapel zijn waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame kunststof kozijnen en kunststof afwerking, maar ook een houten dakkapel bestaat tot de mogelijkheden.

Desgewenst werken wij ook de binnenzijde van de dakkapel en eventueel de gehele zolderruimte af (incl. elektriciteits- en loodgieterwerkzaamheden).
Indien de dakkapel aan de achterzijde of zijkant van de woning wordt geplaatst kan dit zonder vergunning. Klik hier voor de voorwaarden waaraan de vergunningsvrije dakkapel moet voldoen.

Renovatie bestaande dakkapel
Is uw bestaande dakkapel in slechte staat? Naast het plaatsen van dakkapellen kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw bestaande dakkapel. Met het vervangen van het bestaande kozijn en het opnieuw bekleden van de buitenzijde ziet uw dakkapel er weer als nieuw uit.
Hebt u een lekkage en wilt u alleen de dakbedekking vernieuwen dan helpen wij u ook graag.

Dakraam
Gaat het u om meer lichtinval te verkrijgen en niet om een extra leefruimte dan is een VELUX dakramen de perfecte oplossing. De VELUX dakramen zijn er in vele verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.