random5random4random2random3random1hls-kozijnen

Het bezoeken van onze showroom is altijd op afspraak:Bel: 06-20572020

Kunststof kozijnen | Dakkapellen | Aluminium & Douglas Veranda’s | Helmond

Van Baal Kozijntechniek Helmond voor plaatsen van Kunststof Kozijnen, Dakkapellen, Aluminium Veranda’s, Douglas veranda’s en Glazen schuifwanden.

Van Baal Kozijntechniek is opgericht door eigenaar Rolf van Baal in 2006. Rolf van Baal is vanaf 1993 actief werkzaam in de bouwsector en in 2006 is hij zijn eigen bedrijf gestart. Van Baal Kozijntechniek is een montage bedrijf zonder eigen productie maar enkel samenwerking heeft met erkende producenten welke hoogwaardige materialen leveren.Persoonlijk advies staat bij Rolf van Baal hoog in het vaandel. De montage geschied enkel door erkende monteurs welke al jaren voor Van Baal Kozijntechniek werkzaam zijn.Van Baal Kozijntechniek heeft dan ook maar liefst een garantieperiode van 10 jaar op montage.

Wij stellen uw bezoek aan onze website zeer op prijs en heten u dan ook van harte welkom. Op onze website vind u alle benodigde informatie over onze diensten en producten. Wenst u meer persoonlijke informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in  Kunststof kozijnen plaatsen,  dakkapellen plaatsen, dakkapel renovatie, Veranda’s Aluminium en Douglas, maar mooie glazen schuifwanden en schuifdeuren.Mocht u vragen hebben aarzel dan niet en neemt u vrijblijvend contact met ons op. Voor al uw wensen maken wij een offerte op maat. Wij komen geheel vrijblijvend bij u aan huis en u bent natuurlijk ook welkom in onze showroom te Helmond.Voor het maken van een afspraak klik op ons contactformulier

Bekijk onze projecten

Of bel voor alle info: 06- 2057 2020

Google UITSTEKEND Gebaseerd op 34 recensies leonie meeuwsen leonie meeuwsen 25. April, 2023. Ze hebben onze droomoverkapping gemaakt en dakkapel, zo ontzettend blij mee.. vakwerk! Henk van Berlo Henk van Berlo 22. April, 2023. Alles heel netjes en naar tevredenheid gemaakt. Guido Aussems Guido Aussems 25. Februari, 2023. Van Baal Kozijntechniek B.V heeft bij ons recent de dakkapel gerenoveerd en kozijnen aan de voorkant van het huis vervangen inclusief rolluiken. Het geleverde werk is uitstekend uitgevoerd en tegen een nette prijs.Het hele project is goed voorbereid en we werden uitstekend op de hoogte gehouden tijdens de aanloop van het project over levertijden en hoe de planning van de werkzaamheden eruit ging zien.Wij zijn zeer tevreden. Yvonne Smit-Meijer Yvonne Smit-Meijer 11. Februari, 2023. Door van Baal Kozijntechniek 2 zolderramen en een dakkapel laten plaatsen. Heel mooi en netjes geworden. Echt een superteam en fijne mensen, zeker een aanrader! Jac Peeten Jac Peeten 10. Februari, 2023. Even een groot compliment geven voor het superduo van jullie, die hier erg mooi en zuiver werk geleverd hebben.Mooie strakke kozijnen ,met een mooie afwerking.Fijn om te zien dat er nog echte vaklui zijn , die zin in het werk hebben. A Banke A Banke 14. September, 2022. Vandaag dakkapel af. Echte professionals en zeer vriendelijke mensen. Wij zijn zeer tevreden! Corine Meeuwsen Corine Meeuwsen 28. Juni, 2022. Kort geleden al onze kozijnen en buitendeuren laten vervangen, inclusief rolluiken. Daarnaast ook een overkapping laten plaatsen.We zijn zeer tevreden met het resultaat en de vlotte service! Paul Baars Paul Baars 3. Juni, 2022. Vandaag dan de dag dat ze de kozijnen en rolluiken kwamen plaatsen, top afgeleverd en gezet bij de volgende keer voor beneden kunnen jullie mij weer in de showroom verwachten👍🏻👍🏻👍🏻ga zo door Sander Lomme Sander Lomme 4. Maart, 2022. Contact gehad ivm een lekkage aan onze veranda. Zeer snel en kundig geholpen. Prettig bedrijf om contact mee te hebben.

Vanbaalkozijntechniek.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.